Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

Es presenta el llibre "Diàspora" de Frederic Barber

Divendres 1 de juny, a les 20h, al casal Jaume I. Presenta Isabel Canet, escriptora. Amb la presència de l'autor del llibre

Divendres 1 de juny, a les 20h, al casal Jaume I de Gandia.
Presenta Isabel Canet, escriptora i Frederic Barber, autor del llibre

 

DIÀSPORA és un recull de set històries diferents on les vivències dels protagonistes semblen que respiren un mateix alè vital. El maltractament, i no només el de gènere, també el cultural, les relacions entre persones de diverses generacions, la tirania del desig, la violència en totes les seues formes, el masclisme, la sensibilitat ecologista i la malaltia, són alguns dels eixos temàtics recurrents.Els personatges, inadaptats socials en la major part de casos, assisteixen amb resignació als dictats del destí i als ensurts dels fenòmens del més enllà. Hi ha un esforç per part de l'autor a l'hora d'encabir el major nombre de personatges en històries de caràcter breu. El llenguatge emprat sorprèn pels seus múltiples registres; el lector pot gaudir de la parla dels adolescents, del llenguatge judicial i epistolar, i fins i tot d'una recreació de la llengua del segle XIV.

 

Frederic Barber (l'Alqueria de la Comtessa, la Safor, 1971) és professor de Llengua i Literatura, s'inicià en el món de l'escriptura treballant com a periodista en premsa i televisió. L'any 2006 va guanyar el 34è premi de narrativa curta Rafael Comenge d'Alberic. Ha publicat Aproximación periodística al semanario "El Momento de Gandia" (actes del II Congrés de Joves Historiadors, CSIC) i Guardamar de la Safor. Estudi de la història del poble. Amb aquest recull de contes es publica per primera vegada la seua obra literària. És membre de Saforíssims, Societat Literària.
---------

 

Organitza: Saforíssims Societat Literària
http://www.saforissims.org
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="text-decoration: none; color: #613ca6;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política