Xavier Aliaga als instituts de Gandia

Com a colofó a la Setmana Literària de Gandia, ha tingut lloc estos darrers dies la trobada entre joves estudiants de batxiller i l'autor de la novel·la Vides desafinades, guardonada el passat mes de novembre amb el premi Ausiàs March de Narrativa.
Aliaga als instituts de Gandia

Com  a colofó a la Setmana Literària de Gandia, ha tingut lloc estos darrers dies la trobada entre joves estudiants de batxiller i l?autor de la novel·la Vides desafinades,  guardonada el passat mes de novembre amb el premi Ausiàs March de Narrativa.

Els joves estudiants de Gandia han llegit esta novel·la a proposta dels seus professors de literatura en valencià, com a resultat de l'acord entre els departaments de valencià dels centres de secundària i l'Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques, segons el qual, els alumnes de 1r de batxiller podien adquirir el llibre a un preu reduït i tindrien l'oportunitat de conversar amb l'autor en eixe extraordinari  Club de lectura organitzat als IES Maria Enríquez, Ausiàs March i Veles e Vents. 

Estos  joves  van poder plantejar a Aliaga tot tipus de preguntes sobre el contingut de la novel·la i van aprofitar per demanar-li les corresponents dedicatòries en els seus exemplars. En la jornada del passat dimarts, l'autor els va voler fer partícips de la notícia que acabava de conéixer sobre la recepció del premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, la qual cosa també va ser motiu d'interessants comentaris i felicitacions per part de tots els presents.

Una prova més que fa a Gandia mereixedora de la seua denominació com a ciutat literària

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política