23 d'abril: Dia Internacional del Llibre

De nou, arriba una data senyalada per als amants dels llibres i de la lectura: el 23 d'abril. I nosaltres ens alegrem que el llibre, els escriptors, les biblioteques,... cobren protagonisme en este dia. 
Us presentem el nostre programa per commemorar junts la Setmana del Llibre i vos conviden a participar amb il·lusió en els actes que hem programat, en els quals els llibres i vosaltres, majors i menuts, sou els protagonistes.

A Biblioteques Gandia, ens il·lusiona que els mitjans de comunicació se'n facen ressò i que la societat sencera tinga, com a protagonista per un dia, el que és el nostre objectiu durant tot l'any: EL LLIBRE, l'ànima de les biblioteques. Un objecte que ens ajuda a créixer com a persones, a saber, a descobrir, a gaudir, a reflexionar... i, d'una manera o d'una altra, a contribuir en la construcció d'una societat millor, més formada, més avançada, i cap a un futur més esperançador i més just. Un objecte que perviu des de fa milers d'anys i que, independentment de la seua forma, continua sent útil, necessari, imprescindible —ens atrevim a dir—, per a nosaltres les biblioteques com a servei públic, i per a la societat.


Descarrega't ací el díptic:  Setmana del Llibre 2016    



.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política