LA FOTO DEL MES: Prova inicial del campionat d'España de motociclisme de 1986

Organitzada pel Moto Club Cullera, el febrer de 1986 va tenir lloc, a la platja de Gandia, en el seu sector final, el premi OPEL-GM de velocitat, amb el qual s'encetava el campionat d'Espanya en les modalitats de 80 cc 125 cc, Fórmula 2 i Fórmula 3.
Va ser tot un esdeveniment, ja que la presència d'Ángel Nieto, Jorge Martínez 'Aspar' i Manuel Herreros 'Champi', entre altres corredors, va alçar una gran expectació i una gran desplegament de mitjans organitzatius. Unes 25.000 persones es van concentrar en un circuit urbà de 2,5 km, amb 6000 feixos de palla, 9 ambulàncies i tres vehicles d'emergència.

Aspar va patir una caiguda i no va poder disputar el triomf, però Nieto i Champi van protagonitzar un duel emocionant que, finalment, es va inclinar a favor del segon.