Accessible un nou àlbum amb films publicitaris locals, donats per Denias Publicidad

A les carpetes ja disponibles a la plataforma Vimeo (monuments de Gandia i les petjades de Francesc de Borja) hem afegit, recentment, una de nova amb alguns dels reportatges publicitaris que va confegir l’empresa de Sebastià Dénia, durant els anys 1960 i 1970
 
El contingut mou  a observar detalls i és molt suggerent amb la perspectiva que dóna el temps. De moment, hi ha una mostra de cinc reportatges sobre el Safari Park Costablanca, Almacenes Borja’ns, Los Iris, Electrónica Arbona i unes imatges, aquestes sense veu, sobre una de les primeres edicions del concurs de Fideuà de Gandia pels anys 1980.
 
Durant un temps, les pel·lícules originals de 35 mm s’han guardat als nostres dipòsits. De fet, es troben en perfecte estat de conservació. Però, a la llarga, era necessari comptar amb les noves tecnologies i deixar els originals de polièster en un lloc adequat.
 
Al nostre País, només la Filmoteca Valenciana (IVAC de Culturarts) té els depòsits adients i la tecnologia necessària per a permetre el pas dels 35 mm a formats digitals, raó per la qual s’ha signat un conveni.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política