Presentació del plànol del port de 1900 i visita guiada

Dissabte dia 2 de juny tindrà lloc la presentació del número IV de la col·lecció Cartografia Històrica de Gandia i la Safor: El port, el Grau i la Platja de Gandia [1900-1951]

L'acte, a càrrec de Fernando Gimeno Cervera, autor del llibre Història del Port de Gandia, serà a les 11 h. del matí, al Centre Social Marcel·lí Pérez del Grau.

Tot seguit, a les 11.30 h, es realitzarà una visita guiada al Port de Gandia, conduïda per Juan Manuel Hernández Garzón, Responsable de Gestió del Port de Gandia.

Nota important: les places de la visita són limitades. Caldrà fer la reserva al telèfon 962959567 o al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
Si es completa un primer grup, hi haurà una segona opció a les 13 hores.

El plànol es podrà arreplegar gratuïtament a l'Arxiu Històric i serà repartit pels centres d'ensenyament de la ciutat i aquells de la comarca que ho sol·liciten. Conté unes propostes didàctiques, interessants i renovadores, elaborades per Josep Tarrassó Pellicer.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política