Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

La Burrera Comprimida SA en Concert

La companyia escènica Burrera Comprimida SA (Bucomsa) actuarà al Teatre Algeval de Barx el proper dijous 4 d'agost, a les 20.30 hores, amb l'espectacle titulat EL CANTAR DE LA BURRERA
el cantar de la burrera a Barx

La companyia escènica Burrera Comprimida SA (Bucomsa) actuarà a Barx  el proper dijous 4 d'agost amb l'espectacle titulat EL CANTAR DE LA BURRERA, basat en el CD homònim editat a MFactory Music.

Amb paraules de la pròpia companyia:
Aquesta vegada, el nostre cantar sonarà amb força entre les grades petrificades d'un acollidor amfiteatre a l'aire lliure, sota la vigilància implacable de la lluna del Mondúver.
Allí cantarem la burrera amb tots els nostres efectius: Salvador Bolufer serà la veu que clame en el desert, Enric Murillo al piano i Cristina Martí a la guitarra posaran en solfa la veu esmentada amb la màgia de les seues músiques, i Cèsar Monzonís rebentarà les barreres del trellat per a demostrar que, moltes vegades, la realitat supera la ficció.

EL CANTAR DE LA BURRERA és un espectacle amanit des de la més absoluta normalitat. Per tant, és apte per a tota classe de públics normals. La nostra manera de parodiar les anormalitats, en clau d'humor, pot servir de teràpia contra les fanfàrries desafinades i els sorolls dels bufanúvols, tan de moda en temps actuals.

La seua presència tonificarà els nostres esperits i omplirà d'alegries el Teatre Algeval de Barx. Ja saben que un espectacle sense públic és com un campanar sense campanes... o com un bosc sense arbres, com un arbre sense rames o com una rama sense fulles...

Més informació al seu Burribloc:
http://burreracomprimida.blogspot.com/2011/08/la-burrera-canta-barx-dijous-4-dagost.html


Lloc: Teatre Algeval de Barx (la Safor)
Data: 4 d'agost de 2011
Hora: 20.30 h

 

 

 

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política