Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

"3 de March 2022": nou homenatge al poeta


Gandia reprén la festa del 3 de Marchdedicada a Ausias March, amb una programació moderna i transformadora.

Del 3 al 6 de març commemorarem la data de la mort del poeta de Gandia.

Descarrega't ací el  Programa 3 de March 2022 S'estrenarà una cançó original i trencadora inspirada en la seua obra, creada pel grup de música Prozak Soup.
Després, amb la intenció de promocionar mirades poètiques actuals, 10 joves poetes, vinguts de Catalunya, Mallorca i València, ens visitaran i quals protagonitzaran un recital performatiu acompanyats pel grup d'electrovers Jansky.
Inaugurarem una exposició fotogràfica dedicada als Cants de mort de March, creada per Pere Huerta.
I podrem assistir a la conferència de l'escriptor i historiador, Ferran Garcia-Oliver, sobre Les dones d'Ausias Marc.Programació coordinada per Saforíssims Societat Literària amb les regidories de Cultura i de l'IMAB de l'Ajuntament de Gandia, i amb la col·laboració de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, la regidoria de Turisme, el grup de música Prozak Soup i el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba.Dia3-xarxes-red     Dia4-xarxes-red     Dia5-xarxes-red
Actes dia 3 de març Actes dia 4 de març Actes de 5 de març


Ausias March [1400-1459], és el poeta més rellevant de la literatura catalano-valenciana medieval. L'autor va passar la seua primera joventut molt vinculat a la vila ducal de Gandia, en la cort de la qual va prestar els seus serveis. Després de la mort del seu pare, Pere March, el 1413, Ausias esdevingué el cap de la branca valenciana de la família, un clar exponent de la petita noblesa local. Va rebre una formació cavalleresca, però també una altra de llibresca, como es dedueix de la seua fecunda dedicació literària posterior.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política