Nou servei de comunicació amb les Biblioteques de Gandia

Les Biblioteques estrenen el servei de Whatsapp per comunicar-se amb els usuaris que així ho desitgen.

Pots descarregar-te ací la descripció del servei:
     Whatsapp Biblioteques Gandia 

o llegir-la a continuació:

Servei d'atenció a través de l'aplicació WhatsApp

Objectiu del servei:

Es podran enviar consultes, suggeriments, propostes, peticions,... a qualsevol de les nostres biblioteques utilitzant aquesta aplicació.
El nostre objectiu serà respondre de forma immediata o de la forma més ràpida possible a qualsevol persona que necessite realitzar qualsevol consulta relacionada amb el servei que prestem a les Biblioteques de Gandia.

El nostre número dedicat a aquest servei es: 678 837 402.

Recordeu que aquest número de telèfon només atendrà consultes realitzades a través de l'aplicació Whatsapp. Per fer-nos consultes via telèfon, podeu usar els números fixes de qualsevol biblioteca (disponibles a la nostra web: imabgandia.es) 

Horari del servei: De 10 a 21 h
De forma habitual el servei serà de 10 a 21 h, coincidint amb l'horari d'obertura al públic de la Biblioteca Central.
En horaris especials, com ara estiu, adaptarem el servei a l'horari especial. Podeu consultar els horaris especials a la nostre web: imabgandia.es

Com efectuar les consultes: 
Per poder fer-nos arribar una consulta heu de guardar el nostre número de telèfon a la agenda del vostre dispositiu mòbil primer. Després, ja podeu realitzar les vostres consultes.

Dues formes d'utilitzar el servei:
RESPOSTES A CONSULTES: 
Intentarem respondre a totes les qüestions relacionades amb el nostre servei bibliotecari, especialment les relacionades amb: horaris, activitats, recursos, instal·lacions, disponibilitat de llibres, dates de venciment dels préstecs,... També facilitarem les renovacions dels préstecs així com reserves i inscripcions a les activitats que ho requerisquen. Si la complexitat o extensió d'alguna consulta ho requereix, podrem traslladar la resposta a un altre mitjà, com ara, e-mail, telèfon, etc.

ENVIAMENT D'INFORMACIÓ. 
VOLS REBRE INFORMACIÓ RELACIONADA AMB LES ACTIVITATS QUE ORGANITZEM A LES BIBLIOTEQUES?
INSCRIU-TE A ALGUNA DE LES NOSTRES LLISTES DE DIFUSIÓ.
Per rebre notificacions puntals del que fem a les biblioteques, pots inscriure't a la llista de difusió de la biblioteca de la qual t'agradaria estar informat.

Només has d'enviar-nos un missatge amb: ALTA i el nom de la biblioteca*.  Per exemple: ALTA Grau, ALTA Beniopa, ALTA Parc de l'Estació,...
Això si, per poder-ho fer, també hauràs d'haver agregat prèviament el nostre número a la teua agenda.

*Quan envies ALTA .... estàs sol·licitant-nos que t'enviem la informació i també donant-nos el teu consentiment per a que Biblioteques Gandia, guardem el teu número de telèfon a la llista dels nostres contactes.

Segons les condicions legals de Whatsapp, el sistema pot accedir periòdicament al llistat de contactes usat per la Biblioteca.

Quan ja no desitges rebre informació, només ens has d'enviar un missatge amb la paraula BAIXA i nom de la biblioteca i deixarem de remetre't informació.





En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política