Document del mes Setembre: Un valuós estudi sobre el barri de Santa Anna pel 1970

Com és sabut, el barri de Santa Anna, abans conegut com a Natzaret, ha experimentat enormes transformacions en les darreres dècades. D'ací l'especial interés d'aquesta radiografia d'encara no fa mig segle.

Afortunadament, a l'Arxiu Històric no solament hi ha documents originals, tret principal del mateix. També hem pogut aplegar un nombre important de documents de segona i tercera generació, és a dir, treballs, articles i llibres que tracten qüestions i temes específics, normalment en relació a la ciutat de Gandia.

Això fa que l'usuari que té interés en un tema no solament dispose d'informació 'en brut' sinó també, sovint, de textos i documents més elaborats.

El treball en qüestió va ser realitzat per un equip d'assistents socials per a Cáritas Interparroquial. Dóna informacions molt valuoses sobre història, demografia i estructura socio-econòmica i professional dels habitants del barri, a més de tractar el seu context sociocultural.




Conté un apèndix documental, dins del qual s'hi inclou la fotografia aèria que reproduïm ací, realitzada per 'Paisajes Españoles' cap a 1970 [série V-6467]

Data: juny de 1970
Títol: Estudio socio-económico-religioso. Parroquia de Santa Ana. Nazaret-Gandia.
Autors: NÁCHER, Inmaculada; MORENO, Amparo; CAMPOS, Julia
Suport: paper
Donants: Amparo Martí i Júlia Campos
Signatura: BE-33/2.


 Totes les fotos del mes  

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política