LA FOTO DEL MES: Josep Lloret al Museu Faller

Josep Lloret Tarrasó ha vist reconeguda molt recentment la seua trajectòria i aportació cívica a Gandia a través del seu nomenament com a fill predilecte al plenari de l’Ajuntament de Gandia celebrat el passat 8 de maig. Nascut el 1930, ha exercit l’ofici docent i ha estat president de la Junta Local Fallera durant 21 anys.
Es va fer famós també per les seues actuacions com a Tio de la Porra. Ha estat fundador del pas de Setmana Santa de Sant Pere, promotor de la celebració del IV Centenari de la mort de sant Francesc de Borja (1972) i s’ha relacionat amb un munt d’iniciatives ciutadanes, com ara el Cercle Musical i la UAM Sant Francesc de Borja. Així mateix, ha contribuït a la nomenclatura actual dels carrers de Gandia com a membre de la Comissió Municipal que es va crear específicament en la primera dècada del present segle.
En la foto, realitzada per Juanjo Peret per al Gabinet d’Alcaldia, se’l pot contemplar en una imatge recent amb el fons d’uns ninots de falla, al museu faller de Gandia.




Fitxa tècnica

Títol: Foto oficial del seu nomenament com a fill predilecte de la ciutat
Procedència: Gabinet d’Alcaldia
Autor: Juanjo Peret
Data: 04/2015
Foto del Mes Juny 2015



 Totes les fotos del mes  





En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política