Document de l'estiu: Primera Universitat d'Estiu a Gandia (1984)

La darrera setmana d'agost de 1984, va tindre lloc la primera edició de la Universitat d'Estiu a Gandia. Es tractava d'un experiment que va partir de l'aleshores acabat de crear Departament de Cultura Municipal, sota la direcció política de Pepa Frau Ribes.

Va tindre lloc al col·legi públic Joan XXIII del Grau de Gandia, amb un component lúdic i de convivència important. Amb uns pressupostos humils, va tindre bona acollida i èxit, fins al punt que va encetar una dinàmica positiva a la qual es va afegir la Universitat de València, en la seua cinquena edició.

Es va estructurar en quatre àrees (ciències socials; pedagogia i psicologia; ecologia i medi ambient, i arqueologia). En ella va participar un professorat de molta qualitat, entre el qual es trobaven Vicent Soler i Marco, actual conseller d'Hisenda de la Generalitat, Manuel Ardit Lucas, Vicenç Rosselló Verger, Joan Romero, Joan Olmos, Carme Aranegui, Valentí Villaverde o Hermini Boira.

A l'AHG es conserven els expedients de gestió de les primeres edicions, així com abundant material gràfic i reportatges de tota la seua trajectòria.

Títol: 'Universitat d'Estiu a Gandia'
Autor: Antoni Durà
Fons: Material gràfic
Tipologia documental: Cartell
Mesures: 104 x 150 mm
Datació: del 27 d'agost a l'1 de setembre de 1984
Edició: Ajuntament de Gandia
Signatura: CB-68

Totes les fotos del mes  



En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política