Novetats

Quirke en San Sebastián
Quirke en San Sebastián
Benjamin Black
Alfaguara, 2021
N-N BLA qui
El mestre irlandès, guanyador de el Premi Príncep d'Astúries, torna a sorprendre amb una magistral lliurament de Quirke.
«Potser fos millor deixar als morts en pau, encara que no eren morts.»

Arrossegat per la seva vitalista dona Evelyn a unes vacances a Sant Sebastià, el patòleg Quirke aviat deixa de trobar a faltar el lúgubre i ombrívol Dublín per començar a gaudir de les passejades, el bon clima, el mar i el txakoli.
No obstant això, tota aquesta calma i hedonisme es veuen pertorbats quan un accident alguna cosa ridícul el porta a un hospital de la ciutat. En ell es creua amb una irlandesa que li resulta estranyament familiar, fins que finalment creu reconèixer en ella una infortunada jove, amiga de la seva filla Phoebe.
Si la memòria, o l'abús de l'alcohol, no li juguen una mala passada, es tractaria d'April Latimer, presumptament assassinada encara que el seu cadàver mai va ser trobat  pel seu pertorbat germà en el transcurs d'una sòrdida investigació en la qual el propi Quirke es va veure implicat anys enrere.
Convençut que no ha vist un fantasma, insisteix a Phoebe perquè visiti al País Basc per sortir de dubtes. El que Quirke ignora és que l'acompanyarà l'inspector Strafford, per qui sent una aguda antipatia, i que, a més, un assassí a sou molt peculiar emprendrà idèntic trajecte.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política