Novetats

La noche de las estrellas fugaces
La noche de las estrellas fugaces
Ben Pastor
Alianza. 2020
N PAS noc
Berlín 9 de juliol de 1944, dies abans de l'Operació Valkiria, l'atemptat fallit contra Hitler.
Torna de el front italià el tinent coronel Martin Bora, exagent de el servei d'informació militar Abwehr; un home íntegre, d'una gran cultura, que afronta les dificultats amb estoïcisme. Ha rebut un permís per assistir als funerals del seu oncle, un prestigiós metge, crític acèrrim dels experiments promoguts pel règim nazi, que aparentment s'ha suïcidat.
Bora es troba amb una ciutat arrasada pels bombardejos i un entorn tens i asfixiant en què s'imposen la por, les delacions i les venjances. Preveu que la setmana serà agitada, sobretot quan rep de l'general Arthur Nebe, cap de la KRIPO, la policia criminal, l'encàrrec d'investigar l'assassinat de Walter Niemeyer, un conegut mag, astròleg i vident de l'alta societat des dels temps de la República de Weimar, amic i confident dels jerarques nazis.
Aviat, el perspicaç Martin Bora s'adona que hi ha molt més en joc que aquest assassinat en una ciutat paranoica on tots sospiten de tots i corren rumors insistents d'una conspiració que apunta el cor mateix de la jerarquia nazi.
El perill aguaita darrere de cada cantonada.
Els ànims estan precàriament tensos entre els oficials de l'Exèrcit, les reunions secretes es multipliquen, les morts sospitoses se succeeixen ... Mentrestant, estels fugaços creuen els cels nocturns de Berlín, com si fossin símbol d'un passat gloriós que s'esvaeix i un incert futur de què és difícil confiar.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política