Novetats

Seis cuatro
Seis cuatro
Hideo Yokoyama
Salamandra, 2021
N-N YOK sei
El malson que cap pare podria suportar. El cas que cap inspector podria resoldre. El gir que cap lector podria preveure.

Al gener de 1989, una nena de set anys va ser raptada a nord de Tòquio. Els pares mai van arribar a saber la identitat de l'segrestador. Tampoc van tornar a veure la seva filla. Nom en clau de el cas: Sis Quatre.

Més d'una dècada després, el cap de premsa de la policia es veu obligat a tornar sobre el succés, el estigma no s'ha diluït en el temps: el fracàs de la investigació segueix sent motiu d'escàndol.
Però el veterà Mikami no aspira ja a resoldre el crim, només pretén estendre una mà a la família de la víctima i contribuir d'alguna manera a netejar la reputació de el cos.
No obstant això, després de detectar una irregularitat en l'expedient, Mikami acabarà desvetllant el mòbil d'un delicte que tanca secrets inimaginables.

A part del que addictiu de la seva lectura, ensenya moltes coses sobre el Japó, la seva policia i la seva societat, i és, clarament una de les millors novel·les negres que he llegit en la meva vida.En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política