Novetats

Dues monedes
Dues monedes
Nuria Tamarit
Andana, 2020
N TAM due
còmic
Dos monedes no dóna res per assentat i ens obliga a mirar amb curiositat i avidesa de coneixement, amb ganes d'entendre els costums i formes de vida de persones que estan en les antípodes del que nosaltres considerem la civilització. 
Però i si estem equivocats en moltes coses?
Eixe és el rerefons que té el viatge que proposa Tamarit i el que fa que este còmic, guanyador del Premi València de Novel·la Gràfica, siga un estímul prou agradable, a nivell narratiu i també a nivell visual.

La Mar, una adolescent europea, viatja al Senegal amb sa mare, que treballa en un projecte de construcció d’'una biblioteca i una emissora de ràdio en un poble d’'agricultors i pescadors al nord de la regió.
Habituada a les comoditats i dinàmiques de l’'anomenat primer món, a mesura que s’'anirà aclimatant als ritmes i costums del lloc, anirà prenent consciència que la meitat del seu equipatge eren tòpics, prejudicis i desconeixement.
Sobre el terreny, la Mar descobrirà una cultura sensual i hospitalària, un paisatge de bellesa insòlita i una societat amb problemàtiques molt específiques i sotmesa a greus desajustos polítics, però també aliena a moltes de les nostres servituds quotidianes.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política