Novetats

La muerte de Erika Knapp
La muerte de Erika Knapp
Luca D'Andrea
Alfaguara, 2020
N-N AND mue
Torna l'autor de La substància del mal, amb més de 300.000 lectors en 42 països, amb un nou thriller que ho confirma com a estrella de la novel·la negra europea, al costat de Dazieri, Lemaitre i Dicker.
Tony Carcano porta una vida aïllada i monòtona, en la qual les úniques emocions que experimenta són les que descriu en els seus propis llibres, unes novel·les d'amor que des de fa temps li proporcionen èxit i benestar. 
No obstant això, Sibylle, una noia de vint imprudent i encantadora, irromp en la seva vida amb una antiga foto que ho retrata jove i somrient al costat de el cadàver d'una dona: Erika Knapp.


Tony es veu obligat a reprendre els fils d'una història que durant molt de temps va voler deixar enrere. Al costat de Sibylle, haurà de tornar a endinsar-se en les ombres de la petita població tirolesa de Kreuzwirt, on s'amaga un misteri fet de mentides, violència, bogeria i cobdícia. Aquest thriller, d'una potència abassegadora i un ritme diabòlic, farà ressorgir un secret ocult durant més de vint anys obrint de bat a bat les comportes de l'infern.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política