Novetats

El ángel de Munich
El ángel de Munich
Fabiano Massimi
Alfaguara, 2020
N MAS ang
"L'àngel de Munic" Ens trasllada a l'Munic, 1931.
Falta poc perquè unes històriques eleccions atorguin el poder als nazis. Els comissaris Siegfried Sauer i Mutti Forster s'enfronten a l'avorrit torn de dissabte quan el director de la policia criminal els avisa d'un succés en el número 16 de Prinzregentenplatz, l'habitatge d'Adolf Hitler.
La seva neboda, Geli Raubal, ha estat trobada morta. Tot apunta a un suïcidi, però Sauer no està convençut. Alguns testimonis es contradiuen i ha desaparegut la petita esvàstica d'or que la jove sempre portava a coll.
Les seves sospites són confirmades quan el mateix Hitler li demana que trobi a l'culpable i van apareixent notes signades amb una misteriosa H.
Darrere d'una prosa acceptable l'escriptor ens demostra el seu coneixement i el seu maneig de l'època que fidelment ens retrata. Ens treu a la palestra a personatges reals i juga amb ells amb aquest art literari que tant ens agrada.
És una novel·la perfecta per prendre un descans i començar un viatge interessant als inicis de el principi de la fi de l'Alemanya nazi.
És un llibre que no avorreix i que t'acaba enganxant a una història que ha passat de puntetes entre els fets a considerar en els inicis de la carrera política d'el mateix Hitler.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política