Novetats

La puerta
La puerta
Manel Loureiro
Planeta, 2020
N-N LOU pue
Un crim ritual. Una dona desesperada per salvar el seu fill. Manel Loureiro sorprèn amb un thriller ambientat en la misteriosa i llegendària Galícia.

La troballa d'el cadàver d'una jove, assassinada mitjançant una antiga forma ritual als peus de la mítica Porta de Alén, desconcerta als seus investigadors. L'agent Raquel Pujol és una nouvinguda a aquest racó perdut de Galícia per intentar salvar el seu fill, a què la medicina ja no pot curar. Sense una altra alternativa, i plena de dubtes, Raquel havia recorregut a una menciñeira local, que prometia el seu sanació.

No obstant això, la misteriosa desaparició de la remeiera i el descobriment de la víctima de la Porta fan sospitar a Raquel que tots dos casos poden estar relacionats. Amb la complicitat del seu company, en un ambient màgic i rural que no acaba de comprendre i on tothom sembla guardar un secret, l'agent començarà una desesperada compte enrere per resoldre el cas i així trobar l'última taula de salvació que li queda al seu fill.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política