Novetats

El bosque de los cuatro vientos
El bosque de los cuatro vientos
María Oruña
Destino, 2020
N-N ORU
Al començament del segle XIX, el doctor Vallejo viatja de Valladolid a Galícia junt amb la seua filla Marina per a servir com a metge en un poderós monestir d'Ourense. Allí descobriran uns costums molt particulars i viuran la caiguda de l'Església. Marina, interessada en la medicina i la botànica però sense permís per a estudiar, lluitarà contra les convencions que la seua època li imposa sobre el saber i l'amor i es veurà immersa en una aventura que guardarà un secret de més de mil anys.

"El Bosque de los cuatro vientos", és una novel.la autoconclusiva. Que no inicia el camí cap a cap trilogia ni semblant. Embolicant tota la història entre les seues pàgines. Als lectors els espera un insòlit thriller històric, en el que ells mateixos formaran part d'una llegenda.
La novel·la conté una reivindicació del múltiple patrimoni gallec, el natural, l'històric i el de les tradicions inmaterials.En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política