Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

FESTIVAL ESTIUVERS

Un festival poètic, que se celebrarà durant el mes d'agost a Gandia, on es fusionarà poesia, paisatge, música i patrimoni cultural.

La programació consta de 4 espectacles en 4 espais patrimonials diferents: El Castell de Bairén, els ullals de l'Alqueria del Duc, La Torre dels Pares i el Morabit.
...

Cada recital tindrà un caire diferent i confluiran veus poètiques joves i séniors de la nostra literatura, com són Àngels Gregori, Teresa Pascual, Carla Fajardo, Laia Maldonado, Josep Piera, Joan Deusa, Jordi Solà Coll, o Maria Josep Escrivà.

També hi haurà fusió entre joves poetes i joves rapers, com els saforencs integrants de Sa Pena o el català Nu Drama.

Cada recital anirà precedit prèviament per un passeig als espais culturals perquè els espectadors puguen gaudir d'una experiència cultural única entre la paraula, l'espai i la música. Cada cap de setmana d'agost tindrem un recital a un espai diferent. Queda convidada tota la ciutadania a gaudir d'un estiu de versos i d'interés pel món poètic que ens envolta.

L'aforament serà limitat. L'accés serà lliure i gratuït i es farà per ordre d'arribada.

Es recomana dur aigua, calcer còmode i repel·lent de mosquits. Durant la visita i el recital, hi haurà un punt de venda de beguda instal·lat per Ca Saforaui.

El festival ha estat coordinat pel poeta de Gandia, Joan Deusa, amb la intenció de crear una confluència entre poesia, música i patrimoni cultural.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política