Informació
  • Lack of access rights - File '/media/k2/items/cache/e3469a2897f15353d6661ba4336fbd93_S.jpg'

Premis Literaris Ciutat de Gandia: Presentació de les obres guanyadores a Barcelona

La regidora delegada de l'IMAB, Liduvina Gil ha participat aquesta setmana a la presentació dels Premis Literaris "Ciutat de Gandia" del 2022, un acte celebrat a la Llibreria Laie a Barcelona i organitzat per l'Editorial 62 del Grupo Planeta, editora dels guardons. Una iniciativa contribueix a projectar Gandia com una ciutat que aposta per la literatura i la cultura.

Els autors Xavier Mas i Jordi Sebastià han donat a conéixer les obres premiades 'La llum subterrània' i 'Un afer europeu' davant dels mitjans de comunicació.

Per part seua, els editors d'Ediciones 62-Grupo Planeta, Pilar Beltrán i Jordi Cornudella, han explicat l'essència dels premis i han destacat la trajectòria i el vincle amb l'Ajuntament.

Liduvina Gil ha volgut agrair als guanyadors de la passada edició "perquè d'alguna forma són el reflex del millor tribut que podem donar als nostres clàssics" "Hui em sent orgullosa de posar en relleu i valor aquests premis. No oblidem que la ciutat de Gandia és el bressol d'Ausiàs March, Joanot Martorell i Rois de Corella, a més de disposar actualment d'una nòmina d'escriptors i poetes amb molta qualitat i futur".
Finalment, Gil va agrair la implicació d'Edicions 62 a l'hora d'impulsar la marca de Gandia com a Capital Literària donant difusió i posant a l'abast de la gent els llibres dels Premis Literaris Ciutat de Gandia.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política