Informació
  • Lack of access rights - File '/images/cartells/JQCV_2018_Juny_web.jpg'
  • Lack of access rights - File '/images/cartells/JQCV_2018_Juny_web.jpg'
  • Lack of access rights - File '/images/cartells/JQCV_2018_Juny_web.jpg'

Exàmens de la JQCV: Oberta la inscripció per a les sessions preparatòries, Nivell C1

La Biblioteca Central oferix novament sessions explicatives sobre els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, com a complement a la preparació d'unes proves que enguany s'han vist modificades per la pròpia Junta, per tal d'adaptar-les al Marc Europeu de referència.

Aquestes sessions contemplen la descripció de les proves i la realització d'un examen pràctic.

Les places són limitades
Cal inscriure's a la 2a planta de la Biblioteca Central: del 21 al 31 de maig per a la primera part; i de l'11 al 20 de juny per a la segona part.
La inscripció es pot fer de forma presencial, per telèfon: 96 295 9592, o per correu electrònic:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Les sessions tindran lloc el 4 i el 8 de juny, i el 26 i 28 de juny. Les convocatòries del nivell C1 són el 9 de juny (la primera part) i el 30 de juny (la segona part). 

Al cartell adjunt disposeu de tota la informació. 

JQCV 2018 Juny web 

"La JQCV recull el compromís d'impulsar l'ús i la millora del valencià en tots els àmbits socials i adapta les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües. Aquesta adaptació permetrà i garantirà un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que els acrediten, amb l'objectiu que cada vegada més les llengües siguen ponts de relació entre les persones i eines que permeten la comunicació com a instrument de millora social".


En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política