Novetats

El chico de las bobinas
El chico de las bobinas
Pere Cervantes
Destino, 2020
N CER chi



Algú és testimoni d'un crim que no hauria d'haver vist i descobreix un objecte que mai hauria d'haver arribat a les seues mans.Una història sobre el poder de la destinació.
Barcelona, 1945. Nil Roig és un xiquet que es passa el dia amb la bicicleta transportant d'un cinema a un altre velles bobines de pel·lícules. El dia del seu tretzé aniversari és testimoni d'un crim comés en el portal de la seua casa. Mentre l'assassí fuig després d'haver-lo amenaçat de mort en cas de no mantindre la boca tancada, el moribund li entrega el misteriós crom d'un actor de cinema de l'època; un objecte perseguit i anhelat per un excomandant de la Gestapo i un policia sense escrúpols. El fet que el moribund li done el crom a Nil pronunciant el nom de David, el pare desaparegut del xic, arrossegarà a aquest a resoldre un secret del passat pel qual pagarà un alt preu.
 
En una Barcelona de clarobscurs,El xic de les bobines ens parla de la incomparable fortalesa d'aqueixes dones, víctimes de la guerra, que van ensenyar al món com sobreviure, i d'aqueixes sales de cinema de barri que van permetre somiar en els anys de plom i es van convertir en refugi d'infàncies malparades.
 
Un "thriller" nostàlgic carregat d'emotivitat i misteri.

En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política