Agenda d'activitats
Lloc
Data -
Exàmens de valencià, JQCV Nivell C1-primera part. La biblioteca t'ajuda
Maig 28, 2019
Exàmens de valencià, JQCV Nivell C1-primera part. La biblioteca t'ajuda , a càrrec de Guillermina Delgado Artés
Biblioteca Central, 17.00 h
De 17 a 19 h

Primera sessió explicativa sobre els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, com a complement a la preparació del nivell C1, per a qui vulga presentar-se a la convocatòria dels propers 1 de juny (primera jornada d'examen) i 15 de juny (segona jornada d'examen)

La sessió contempla una descripció de les proves i la realització d'una prova model.
En les sessions del 28 i 30 de maig es treballaran les àrees de comprensió escrita, estructures lingüístiques i expressió i interacció orals.


Professora: Guillermina Delgado Artés


Places limitades
. Cal inscriure's a la 2a planta de la Biblioteca Central, del 13 al 24 de maig. Presencialment, o al telèfon 96 295 9592, o també per correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Les places seran assignades per sorteig. Aquest sorteig es realitzarà el dilluns 27 de maig i el mateix dia es publicarà la llista d'espera.
Per inscriure's i accedir a les clases caldrà presentar el DNI.



JQCV maig-juny 2019 web



"La JQCV recull el compromís d'impulsar l'ús i la millora del valencià en tots els àmbits socials i adapta les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües. Aquesta adaptació permet i garantix un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que els acrediten, amb l'objectiu que cada vegada més les llengües siguen ponts de relació entre les persones i eines que permeten la comunicació com a instrument de millora social".







En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política