Agenda d'activitats
Lloc
Data -
Preparació exàmens de valencià. JQCV - C2-1a part. La biblioteca t'ajuda
Octubre 23, 2018
Preparació exàmens de valencià. JQCV - C2-1a part. La biblioteca t'ajuda , a càrrec de Guillermina Delgado Artés
Biblioteca Central, sala d'actes, 17.00 h

De 17 a 19h


Sessió explicativa sobre l'actual modalitat d'exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, com a complement a la preparació del nivell C2, per a qui vulga presentar-se a la primera part de la convocatòria. Data de l'examen: 27 d'octubre 

En aquestes primeres sessions (23 i 25 d'octubre) es treballaran les àrees de comprensió escrita, estructures lingüístiques i expressió i interacció escrita.

Places limitades, assignades per sorteig. Cal inscriure's a la 2a planta de la Biblioteca Central, del 8 al 20 d'octubre, presencialment, per telèfon 96 295 9592, o bé per correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Imprescindible DNI per a inscripcció i accés a les classes.
JQCV 2018 octubre web 

"La JQCV recull el compromís d'impulsar l'ús i la millora del valencià en tots els àmbits socials i adapta les certificacions que emet al Marc Europeu Comú de Referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües. Aquesta adaptació permetrà i garantirà un reconeixement europeu als ciutadans i ciutadanes que els acrediten, amb l'objectiu que cada vegada més les llengües siguen ponts de relació entre les persones i eines que permeten la comunicació com a instrument de millora social".
En utilitzar aquest lloc acceptes l'ús de cookies per a anàlisi, contingut personalitzat i publicitat. Veure política